GRATIS VERZENDING boven € 50,- voor NL en BE

WINKEL  |  CONTACT  |

Moby-Bo

Ruim 10 jaar geleden was er de wens om een kinderschoenenwinkel te beginnen met een eigenwijs imago. Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan in de kinderschoenenbranche werd het dan ook tijd om zelf iets te creëren. Op 50m2 opende ik in Hoorn de eerste versie van Moby-Bo kinderschoenen. Met een bescheiden merkenpakket en vele leuke kinderaccessoires erbij begon het avontuur.

Na 5 jaar barstte Moby-Bo uit haar voegen en was de oppervlakte te klein om nog prettig te werken. Dit kwam niet alleen door het grotere merkenpakket, maar ook vanwege de uitgebreide klantenkring. Na een zoektocht verhuisden we naar prachtig pand in een straat verderop. Moby-Bo groeide in de 5 jaar daarna uit tot een begrip in Hoorn en omgeving en we ontvingen diverse prijzen zoals “50 Beste schoenwinkels van Nederland “.

Met een goed team, een zeer uitgebreid assortiment en een fijne klantenkring mocht ik me een rijk mens noemen. Alleen was er 1 probleem. Het idee van Moby-Bo waar ik in eerste instantie van droomde was een beetje verloren gegaan… Wat was dit idee? Mijn droom was een winkelconcept met een eigenwijs imago wat meer in het huidige tijdsbeeld past. Waar je voor een normale prijs goede producten kunt kopen, een merkenpakket waar ik achter sta omdat het net een tikkeltje afwijkt van de standaard en waar service en advies een vast gegeven zijn of dit nu online of live gebeurt. Maar wat ik het allerbelangrijkste vind aan Moby-Bo is dat het een plek is waar tijd voor de kinderen en hun ouders is, ongeacht of je wel of niet kunt slagen.

Het werd weer tijd om een andere weg in te slaan. Op 31 augustus 2019 werd er dan ook besloten om nog een jaar met Moby-Bo door te gaan zoals hij was en rustig afscheid te nemen van mijn fijne team. Precies een jaar later op 31 augustus 2020 sloten dan ook de deuren van Moby-Bo Kruisstraat 21. Daarna volgde er een tijd van Corona-ellende en een hoop denkwerk over het inslaan van een nieuwe weg voor Moby-Bo. Eentje die past in het huidige tijdsbeeld, maar ook waarin ik trouw kan blijven aan wat ik belangrijk vind.

Na het starten van deze webwinkel kreeg ik de kans om weer terug te kunnen naar het pand waar het allemaal begon. Vanaf maart 2022 is Moby-bo weer gevestigd op het nieuwe noord 4 in Hoorn. En de winkel is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 t/m 17.00. De collectie zal in de winkel groter zijn dan op de webwinkel dit door de snelheid waarmee sommige dingen verkocht worden.

Liefs Connie