GRATIS VERZENDING boven € 50,- voor NL en BE

WINKEL  |  CONTACT  |

Hoe ruil ik mijn bestelling

Zijn de schoenen toch niet de juiste maat of heb je twijfels of het wel de juiste schoen is voor jouw kleine? Dan kun je de ongedragen schoenen eenvoudig bij ons omruilen.

Ruilen kan op twee manieren:

In onze winkel
Neem je pakket met de ongedragen schoenen, kleding of accessories in de originele verpakking en de factuur mee naar onze winkel in Hoorn.
Vergeet niet de factuur mee te nemen, zonder factuur kunnen wij de bestelling niet ruilen.
Kies een nieuw paar schoenen, kleding of accessories uit.
Wij maken een retourneren de oude bestelling en maken ter plekke een nieuwe bestelling aan met het nieuwe bedrag.
Dit zal via online betaling gebeuren vanwege veiligheidsoverwegingen is er geen contant geld aanwezig in de winkel.

Online
Stuur binnen 14 dagen een e-mail naar klantenservice@moby-bo.com. Vermeld hierin wat je wilt ruilen, de reden ,waarvoor je het wilt ruilen (mits voorradig) en je ordernummer.

Bestel dan je nieuwe schoenen (mits voorradig) in de webshop vul bij couponcode de gemailde code voor gratis verzending ivm ruiling. Wij sturen de nieuwe schoenen na betaling via de webshop gelijk dezelfde dag nog op. Of je stuurt de schoenen eerst retour, wanneer deze ontvangen zijn in de winkel sturen wij het nieuwe paar op.

Vermeld op het retourformulier dat het om een omruiling gaat en voeg het bij de schoenen, kleding, accessories.

Het eventuele verschil in aankoopbedrag zal je van ons terug ontvangen zodra de retourzending bij ons binnen is. Terugbetaling vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van de retourneerde artikelen.

Bij een eventuele schade aan de retourzending of een ongefrankeerde zending heeft Moby-Bo de mogelijkheid om hiervoor kosten in rekening te brengen. Indien er onnodige schade aan het product ontstaan is dan heeft Moby-Bo de mogelijkheid om dit in waardevermindering te brengen.

Adres voor retour verzending:
Moby-Bo
Nieuwe Noord 4
1621 EN Hoorn
klantenservice@moby-bo.com